Gratis linser i 263 år

Ser du dåligt? Eller känner någon som gör det? Då kan du eller hen få gratis linser i 263 år.

Att köpa linser i butik är både dyrt och jobbigt. Att handla hos nätoptiker är inte bara billigare utan ofta också smidigare.

Men på nätet lönar det sig att ta en omväg till optikern.

Även om nätet överlag är billigare än fysiska butiker erbjuder de digitala butikerna kraftiga rabatter om du handlar hos dem via en prisjämförelsesajt.

Till exempel kostar ett 90-pack endagslinser av märket Soflens 445 kronor på Lenson. Går du däremot till Lenson via Prisjakt blir priset endast 243 kronor. Går du via Prisjakt betalar du med andra ord endast 55 % av nätoptikerns standardpris. Andra sajter, så som Mr Spex, har liknande upplägg. Hos dem betalar du 59 % av sajtens pris om du går via prisjakt.

Sparar du och investera mellanskillnaden kan du över ett vuxet liv generera en halv miljon kronor. Det motsvarar 263 år med gratis linser. Fast egentligen räcker det med att investera besparingen tills du fyller 50. Resterande 35 år får du linserna gratis!

/Ecorren

2 thoughts on “Gratis linser i 263 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.