Handla smart

Vintern har kommit och jag behöver som så många andra kompensera för solbrist. Att lämna jobbet när solen börjar gå ner känns jobbigt, men att ta D-vitamin under de mörka månaderna har, iaf för mig, visat sig underlätta stort.

Jag behövde alltså få tag på högkvalitativ D-vitamin. Enkelt kan tyckas. Bara att gå in på närmaste apotek och be personalen plocka fram ett alternativ.

Påverkad av spar-hjältar som Gunther Mårder och den strila strömmen av spartips på finanstwitter var spontanköp i butik inget lockande alternativ.

Nej för en sparnörd som Ecorren gäller det att ta till helt andra metoder.

Det första jag gjorde var att gå in på prisjakt och söka upp det billigaste alternativet av högkvalitativt D-vitamin.

Ordinarie pris på känt apotek för produkten jag sökte vara 139 kronor. Det lägsta priser hos prisjakt var 94 kronor. För mig var valet enkelt. Det blev nätapoteket som erbjöd en besparing på 32 procent.

I nästa och sista steg betalade jag med mitt kreditkort som erbjuder en kick-back om nästan 7 procent på köp via sajten. Tack vare kortköpet steg besparingen till hela 37 procent.

Som grädde på moset var frakten gratis. Varan levereras också redan nästföljande dag till dörren med Airmee.

Exemplet ovan taget från mitt liv visar hur enkelt det är att spara pengar. I stället för att gå in i butik och spontanköpa en produkt kan man både spara en rejäl slant och slippa lämna hemmet.

Hur smart är du när du handlar?

/Ecorren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.